Beeld & Geluid

Yurbuds Liberty 100 Draadloze Sport Oordopjes met Afstandsbediening en Mic - Zwart

Yurbuds Liberty 100 Draadloze Sport Oordopjes met Afstandsbediening en Mic - Zwart

Normale prijs: € 99,99

Bij ons: € 64,99

Beschikbaarheid: 1 op voorraadGoedpassende, draadloze oordopjes voor achter het oor zijn compatibel met Bluetooth en bieden meer dan 6 uur muziek en bellen. Kenmerken: - TwistLock-technologie Alleen bij yurbuds onze gepatenteerde TwistLock-technologie zorgt voor een perfecte pasvorm, waardoor de oordopjes nooit uitvallen, zelfs niet tijdens intensieve work-outs. - FlexSoft Door hun ergonomische ontwerp doen yurbuds gegarandeerd nooit pijn omdat ze de delen van het oor waardoor veel zenuwen lopen niet raken, waardoor ze langdurig lekker zitten. Ze worden gemaakt van flexibel siliconen materiaal van medische kwaliteit waardoor ze extra zacht zijn en urenlang lekker zitten. 


Kenmerken:


Zweetbestendig Omdat ze zijn ontwikkeld om in alle omstandigheden te kunnen trainen zijn yurbuds bestand tegen regen, water en zweet. 

Geweven snoeren De geweven snoeren zijn zowel knoop- als scheurbestendig waardoor ze langer meegaan en gemakkelijker mee te nemen zijn. 

3-knopsbediening - Activering van muziek, volume en stemgeluid Het zweet- en waterbestendige 3-knopsmicrofoonsysteem tilt gemak voor de multi-tasker naar een nieuw niveau. Met een druk op de knop kun je telefoongesprekken, muzieknummers en het volume bedienen zonder je work-out te onderbreken. Alleen geschikt voor Apple iPhone-, iPod- en iPad-toestellen. 

Sport Bluetooth Biedt perfecte verbinding met je toestel via draadloze technologie. 

Slimme batterij De levensduur van onze batterijen is getest en het is bewezen dat ze een week lang work-outs meegaan. Volg de levensduur van de batterij op het scherm en via hoorbare signalen.

Beschrijving

Details

Yurbuds Liberty 100 Draadloze Sport Oordopjes met Afstandsbediening en Mic - Zwart