Gaming

Corsair K66 - Qwerty - Cherry MX Red - Mechanisch Gaming Toetsenbord

Corsair K66 - Qwerty - Cherry MX Red - Mechanisch Gaming Toetsenbord

Normale prijs: € 79,99

Bij ons: € 54,99

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Dit product is momenteel niet voorradig. Schrijft u zich in voor een voorraad notificatie en u ontvangt automatisch een email zodra het product weer op voorraad is.Vindt u dit product elders goedkoper, meldt het dan aan ons. Dan passen wij de prijs voor u aan.  • Bedraad 

  • QWERTY toetsenbord lay-out


De Corsair K66 zorgt voor een uitstekende game-ervaring. Op zoek naar een hoog performance gaming toetsenbord? De Corsair K66 verbetert jouw game-prestaties.

Gold Contact Cherry MX Red
De Gold Contact Cherry MX Red switches van de Corsair K66 zorgen voor net dat stukje voordeel tijdens het gamen ten opzichte van je tegenstander.

Perfecte registratie
De Corsair K66 is uitgerust met 100% anti-ghosting met full key rollover. Deze functionaliteit zorgt dat toetsaanslagen en combinaties altijd en overal op de juiste manier worden geregistreerd.

Ongestoord gamen
De audio instellingen, volume en multimedia van de Corsair K66 zorgen ervoor dat je de audio kunt aanpassen zonder dat je wordt gestoord in een game. Pas de instellingen aan naar jouw wensen.

CUE-bediening
De Corsair K66 geeft met CUE-bediening toegang tot geavanceerde macro’s. De Windows Key Lock mode zorgt ervoor dat je niet gestoord wordt tijdens het gamen.

Inhoud Corsair K66
• Corsair Corsair K66
• Gebruikershandleiding
• 2 jaar fabrieksgarantie

Beschrijving

Details

Corsair K66 - Qwerty - Cherry MX Red - Mechanisch Gaming Toetsenbord