Nintendo

Nintendo amiibo Super Smash Figuur Mii Sword Fighter + Duck Hunt Duo  - Wii U + NEW 3DS

Nintendo amiibo Super Smash Figuur Mii Sword Fighter + Duck Hunt Duo - Wii U + NEW 3DS

Normale prijs: € 31,99

Bij ons: € 26,99

Beschikbaarheid: 1 op voorraad


Dit betreft een nieuw product, echter is de doos niet meer verzegeld. Daarom bieden we het voor een verlaagde prijs aan. 


Maak kennis met amiibo, een gloednieuwe manier om je Nintendo-personages en -games te beleven. Als je het NFC-aanraakpunt op je Wii U GamePad met het figuurtje aanraakt terwijl je bepaalde games speelt, dan worden de gegevens op de chip overgedragen naar de game, waar de informatie op verschillende manieren kan worden gebruikt. Tijdens het spelen worden de gegevens van je figuurtje ook bijgewerkt, dus blijf spelen om je amiibo uniek te maken. 

De amiibo figuren zijn te gebruiken in combinatie met de Nintendo Wii U en de New 3DS!

Zie hoe je amiibo vecht en zich ontwikkelt 
In Super Smash Bros. kun je de gegevens van je amiibo overdragen, zodat je amiibo in de game verschijnt en voor je kan vechten. Als je Amiibo vecht, ontwikkelt hij zijn eigen kenmerken en vaardigheden. Zo wordt hij sterker en leert hij nieuwe aanvallen. Je kunt zelfs je eigen draai aan de gevechten geven door je speciale aanvallen aan te passen.

Gebruik amiibo in talloze games!
Naast Super Smash Bros. kun je amiibo in een aantal andere games gebruiken, die amiibo allemaal op hun eigen manier gebruiken! In de toekomst worden er figuren van allerlei verschillende personages uit andere gameseries uitgebracht.

Beschrijving

Details

Nintendo amiibo Super Smash Figuur Mii Sword Fighter + Duck Hunt Duo  - Wii U + NEW 3DS