Nintendo

Nintendo Super Smash Bros Controller - Wario - Nintendo Wii U + Nintendo Wii

Ook aanbevolen:

Nintendo Super Smash Bros Controller - Wario - Nintendo Wii U + Nintendo Wii

Normale prijs: € 26,99

Bij ons: € 17,99

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Dit product is momenteel niet voorradig. Schrijft u zich in voor een voorraad notificatie en u ontvangt automatisch een email zodra het product weer op voorraad is.


De Wired Fight Pad voor Wii U is een nieuwe lijn Classic / Classic Pro Controllers. Met een paar kleine aanpassingen hebben we controllers gemaakt die herinneringen oproepen aan de inmiddels klassieke GameCube controller. Sluit de Wired Fight Pad aan op een ingeschakelde Wii afstandsbediening en klaar. Tijdens het proces hebben we nauw samengewerkt met Nintendo om er zeker van zijn dat de Wired Fight Pads de Nintendo Gold Seal zouden verdienen. Elk model binnen de Wired Fight Pad voor Wii U lijn is gebaseerd op een iconisch Nintendokarakter. Kenmerken: Full Size Rechter Duimstick - Overgenomen van de GameCube controller, met een paar kleine aanpassingen. De duimsticks van de Wired Fight Pad zijn even groot. Een full size rechter duimstick is handig voor games waarin je de camera soepel moet kunnen bedienen of zeer nauwkeurig moet richten. Schouderknoppen aan beide kanten - Om geclassificeerd te kunnen worden als een Classic / Classic Pro controller heeft de Wired Fight Pad twee schouderknoppen! Grote ZL en ZR Triggers - De Wired Fight Pad controllers hebben extra grote ZL & ZR triggerknoppen, zodat je vingers niet zo makkelijk van de knoppen afglijden. Zachte afwerking aan de achterkant - De zachte matte achterkant van de Wired Fight Pad zorgt ervoor dat de controller stevig in je handen ligt. Dit geeft een comfortabel gevoel - zonder dat het plakkerig wordt.


Kenmerken:  • Met officiële licentie van Nintendo.

  • Een Classic / Classic Pro Controller in GameCube-stijl.

  • Ontwerp gebaseerd op de Nintendokarakters.

  • Direct aan te sluiten op de Wii-afstandsbediening.

  • Compatibel met games die de Classic Controller en Classic Controller Pro ondersteunen en de meeste Nintendo Virtual Console games.

Beschrijving

Details

Nintendo Super Smash Bros Controller - Wario - Nintendo Wii U + Nintendo Wii

Ook aanbevolen: