Klimaatbeheersing

 De'Longhi Pinguino PAC AN98 Eco Real Feel - Mobiele airco

Ook aanbevolen:

De'Longhi Pinguino PAC AN98 Eco Real Feel - Mobiele airco

Normale prijs: € 749,00

Bij ons € 639,00

Beschikbaarheid: 1 op voorraad


Dit product wordt op afspraak geleverd door onze koerier, u ontvangt na uw bestelling een email met het verzoek om uw telefoonnummer.


Let op, een klein krasje op het product. (wettelijke fabrieksgarantie van toepassing)Ontdek de ideale omgeving en een maximaal comfort met de De’Longhi mobiele airco Pinguino PAC AN98 Eco Real Feel. De airco PAC AN98 koelt, ontvochtigt en reinigt de lucht en heeft een innovatief design. Laag energieverbruik en werkt stil en efficiënt.

Geschikt voor ruimtes tot 36 m² / 89 m³. Verwijdert tot 23 liter vocht per dag tijdens het koelen. De airco beschikt over een ontvochtigingsfunctie: verwijdert tot wel 36 liter vocht per dag. Tevens beschikt deze airco ook over een ventilatiefunctie met 3 ventilatiesnelheden, een digitale timer (12u) en een thermostaat.

De PAC AN98 Eco Real Feel bedien je gemakkelijk met het soft touch controlepaneel. Met de infrarood afstandsbediening met LCD-display stel je tevens gemakkelijk alle functies in.

Makkelijk verplaatsbaar dankzij de handvatten en wieltjes dus gemakkelijk. De afvoerslang heeft een lengte van 120 cm en een diameter 13 cm.
De PAC AN98 Eco Real Feel maakt gebruik van het volledig natuurlijk en onschadelijk gas R290 propaangas.

Beschrijving

Details

 De'Longhi Pinguino PAC AN98 Eco Real Feel - Mobiele airco

Ook aanbevolen: