Huishouden

Philips myLiving Organza - Spotlamp - 2 spots - Zwart

Ook aanbevolen:

Philips myLiving Organza - Spotlamp - 2 spots - Zwart

Normale prijs: € 44,99

Bij ons: € 24,99

Beschikbaarheid: 1 op voorraad


Philips myLiving Contemporary is een serie spots met een elegante afwerking en hoogwaardig licht dat perfect past bij de hedendaagse smaak, trends en levensstijl.- Natuurlijke en herkenbare vormen Zachte overgangen en gebogen lijnen kenmerken de tijdloze uitstraling van myLiving van Philips. De myLiving-spots zijn praktisch, elegant en diskreet en passen perfect bij elk hedendaags interieur.

- Accentverlichting Deze Philips-spot heeft de perfecte lichtbundel voor accentverlichting. Met gebundeld licht kunt u elk detail of object in uw interieur benadrukken.

- Schitterend en hoogwaardig licht De eco-halogeenlampen van Philips leveren schitterend licht om een speciaal voorwerp te verlichten of een bepaalde sfeer te creëren. Tegelijkertijd bespaart u energie omdat u geen traditionele halogeenlampen hoeft te gebruiken.

- Tijdloze materialen Het gebruik van metaal en glas geeft uw huis een neutrale en elegante uitstraling. Stevige, ongecompliceerde materialen sluiten naadloos aan bij de hedendaagse wensen.

- Laat het licht schijnen waar u wilt Met deze Philips myLiving-spotverlichting kunt u uw huis optimaal verlichten. De flexibele spots draaien alle kanten op, zodat u het licht op elke gewenste plek kunt richten.

- Voor elke ruimte in huis Deze Philips-spot is functioneel en tegelijkertijd buitengewoon sierlijk en geeft elke kamer in uw huis een decoratief tintje.

- Instelbare lichtintensiteit Pas de lichtsterkte van de LED-lampen van Philips aan met een dimmer (niet meegeleverd). Zo kunt u een bepaald object accentueren of de sfeer aanpassen aan elke gelegenheid, of het nu om een romantisch diner voor twee gaat of een gezellige avond met familie en vrienden.

- Matglas Matglas combineert een matte witte look met de elegantie van glas en is een aanwinst voor elk interieur.

- Energiezuinig Deze Philips-verlichting bespaart energie in vergelijking met traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.
Beschrijving

Details

Philips myLiving Organza - Spotlamp - 2 spots - Zwart

Ook aanbevolen: