ElektronicaDeal

Ecomoods hanglamp wit 1x12W 230V

Ecomoods hanglamp wit 1x12W 230V

Normale prijs: € 64,99

Bij ons: € 49,99

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Dit product is momenteel niet voorradig. Schrijft u zich in voor een voorraad notificatie en u ontvangt automatisch een email zodra het product weer op voorraad is.


Deze chromen Philips Innery hanglamp is gemaakt van kwaliteitsglas en gegoten aluminium.

Specificaties van Innery Hanglamp


  • Levering inclusief lichtbron (TL,E27,12W)  • Energiebesparing tot wel 80%  • Diffuus, warm wit licht (2700K, vergelijkbaar met een gloeilamp). Diffuus betekent egaal, gelijkmatig licht zonder harde schaduwen.  • Verstelbare hoogte; deze lamp wordt geleverd met lange kabels voor een maximale flexibiliteit in de installatie.


 • Extra lange levensduur; tot wel 8000uur.

Hanglampen voor eetkamer of keuken Een hanglamp geeft karakter aan je eetkamer en/of keuken. Er zijn wel verschillende zaken waar je rekening mee moet houden om tot het beste resultaat te komen: de stijl & vormgeving, de functie & plaats, de vorm van je keuken- of eettafel.


Wat is de functie van je hanglamp? Er zijn hanglampen die alleen gericht licht bieden. Hierbij schijnt de lichtbundel naar beneden. Deze lampen zijn ideaal voor het uitlichten van je eet- of keukentafel. Daarnaast zijn er ook ‘multifunctionele’ lampen die zowel voor gericht als diffuus licht zorgen. Zo wordt zowel de tafel als de kamer voldoende verlicht. Diffuus licht is gelijkmatig, egaal licht zonder harde schaduwen en wordt vaak gebruikt voor algemene verlichting. Het is lastig te zien van welke kant het licht komt en geeft dus een subtiel effect.


Hoe creëer je sfeer in huis? Door een dimmer op je lampen te gebruiken kun je je eigen sfeer in huis creëren. In deze armaturen kunnen verschillende lichtbronnen zoals bijvoorbeeld spaarlampen, ledlampen, ecoclassic lampen en halogeenlampen die allemaal een eigen dimmer nodig hebben. Check de dimmer in je huis of deze geschikt is voor het type lichtbron.
Let op: niet alle led- en spaarlampen zijn dimbaar dus check dit vooraf.


Hanglampen afstemmen op keuken- en eettafel De vorm en grootte van je tafel zijn bepalend voor je hanglamp. Een lange eettafel vereist ook een ‘lang’ lichtobject. Zo heb je hanglampen met meerdere lichtbronnen waarmee de volledig lengte van de tafel belicht kan worden of je kan ervoor kiezen om 2 lampen op te hangen. Boven een ronde of vierkante tafel kan je kiezen voor één lamp die je dan centraal boven de tafel hangt. 


Waar moet je op letten: 


  • Geeft de lamp gericht of diffuus licht?  • Ruimte tussen de hanglamp en tafel.


 • De hanglamp mag niet te hoog of te laag hangen. De ideale hoogte voor de hanglamp bevindt zich net onder ooghoogte als je rechtop aan tafel staat. Minimalistische modellen kunnen ook geplaatst worden op borsthoogte. Verschillende Philips lampen worden dan ook geleverd met lange kabels die flexibiliteit bieden voor lastige situaties. 

Waarom Philips verlichting kopen? Van de ontwikkeling van gloeilampen tot aan de meest geavanceerde, moderne en energiezuinige verlichting van vandaag de dag, is Philips de bewezen specialist in de wereld van verlichting. • Breed assortiment Philips biedt een breed assortiment in armaturen als hanglampen, vloerlampen, tafellampen plafonnières, spots, wandlampen, moodlighting en buitenverlichting. Allen gericht op de meest energiebesparende technologieën, veiligheidsnormen, praktische oplossingen, hedendaagse designs en hoogwaardige kwaliteit • Duurzaam en milieubewustPhilips Lighting streeft ernaar de wereld gezonder en duurzamer te maken via innovatie. Zij verbetert de kwaliteit van de levens van mensen en die van hun omgeving. De producten worden niet alleen ecologisch efficiënter gemaakt, maar ook gericht op het verminderen van de milieu-invloed van onze activiteiten, bijvoorbeeld door het verlaging van de energie- en materiaalverbruik. • Garantie De garantieperiode is 2 jaar op alle armaturen Beschrijving

Details

Ecomoods hanglamp wit 1x12W 230V