Frontpage ED

Epson EcoTank ET-4500 - All-in-One Printer

Ook aanbevolen:

Epson EcoTank ET-4500 - All-in-One Printer

Normale prijs: € 349,99

Bij ons: € 299,99

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Dit product is momenteel niet voorradig. Schrijft u zich in voor een voorraad notificatie en u ontvangt automatisch een email zodra het product weer op voorraad is.  • Inkjetprinter 

  • All-in-One Printer 

  • Printsnelheid kleur: 4,5 

  • Printsnelheid zwart/wit: 9,2


De Epson EcoTank ET-4500 is een 4-in-1 all-in-one printer die geleverd wordt met voldoende inkt voor 2 jaar en is daarmee perfect voor thuiskantoren! Het nieuw ontworpen geïntegreerde inkttanksysteem met extra hoge capaciteit, zorgt ervoor dat je met deze ET-4550 geen zorgen hoeft te maken over dure onderhoudskosten. In tegenstelling tot bij laserprinters is de ET-4500 in staat om foto's af te drukken in hoge kwaliteit met gedetailleerde weergave. Daarnaast kan een Epson EcoTank printer voor langere tijd niet worden gebruikt, zonder dat dit gevolg heeft voor de afdrukkwaliteit, wat bij traditionele inktjetprinters anders kan zijn. 


Geschikt voor elke gebruiker!
Bovendien beschikt de ET-4500 over uitgebreide aansluitmogelijkheden waardoor deze geschikt is voor iedere gebruikers. De ET-4500 wordt geleverd met Wi-Fi en Wi-Fi Direct voor draadloos printen via Apple AirPrint of Google Cloud Print. Dankzij Wi-Fi Direct is het ook mogelijk een printopdracht te versturen zonder computer. Daarnaast beschikt de Epson EcoTank ET-4500 over een netwerkaansluiting en usb ingang. 


• De printer wordt geleverd met 4 x 70 ml afzonderlijke intreservoirs, handleiding en bijhorende software. Een usb-printerkabel is niet standaard inbegrepen.
• Een EcoTank-printer werkt ook nog naar behoren wanneer deze langdurig niet is gebruikt, in tegenstelling tot bij vele traditionele inktjetprinters.

Beschrijving

Details

Epson EcoTank ET-4500 - All-in-One Printer

Ook aanbevolen: