Frontpage ED

Google Chromecast 2.0 - Media Streamer

Ook aanbevolen:

Google Chromecast 2.0 - Media Streamer

Normale prijs: € 39,00

Bij ons: € 35,99

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Dit product is momenteel niet voorradig. Schrijft u zich in voor een voorraad notificatie en u ontvangt automatisch een email zodra het product weer op voorraad is.


Vindt u dit product elders goedkoper, meldt het dan aan ons. Dan passen wij de prijs voor u aan.


De nieuwe Chromecast is de verbeterde versie van misschien wel de beste mediaspeler die er is. Een betaalbaar apparaat, ongeveer zo groot als je duim, waarmee je moeiteloos van iedere TV een volwaardig mediacenter maakt. En met een groeiend aantal apps wordt de Chromecast steeds beter!


De mogelijkheden van de nieuwe Chromecast


Met de nieuwe Chromecast kun je eenvoudig van online content genieten op je tv: films, tv-programma’s, series, muziek, en nog veel meer. De nieuwe Chromecast ondersteunt apps van o.a.Videoland, NPO, Spotify, Netflix en Youtube. Nooit meer met z'n allen rond kleine schermpjes en speakers, maar gewoon op de bank voor de tv. De Chromecast wordt automatisch bijgewerkt en werkt met een groeiend aantal apps. Bekijk de videoclip en zie hoe gemakkelijk het gaat.

Er zijn inmiddels honderden apps die de Chromecast ondersteunt. Hier een shortlist van enkele populaire toepassingen.

Apps voor Chromecast:


Netflix
Videoland 
NPO
Spotify
Youtube
HBO Go
VEVO
Chrome
Google Play
PLEX


Om Chromecast-apps te ontdekken, kijk je in de Chromecast-app op je smartphone, onder 'Apps ontdekken' of download 'Cast Store' uit de Play store voor een overzicht. Verder kun je onze infopagina checken welke regelmatig wordt bijgewerkt.


Hoe werkt de nieuwe Chromecast?


De Chromecast sluit je aan op een HDMI poort op je tv. De mediaspeler kan gewoon aan de kabel hangen, dus is altijd weg te werken achter je tv. Ga nu op je telefoon, tablet of laptop naar: chromecast.com/setup. De volgende stappen gaan er vanuit dat je een telefoon op tablet via de app aansluit, maar de laptopapplicatie werkt vergelijkbaar.

Zorg dat je telefoon of tablet verbonden is met hetzelfde netwerk waar je de Chromecast op wilt installeren. Open nu de app en vul het Wifi-wachtwoord in.

Open een app met Google Cast mogelijkheden en begin met kijken! Google cast herken je aan het icoontje zoals hierboven. Voor een lijst met ondersteunende apps kijk je hieronder, of ga je naar de volledige lijst op: https://www.google.com/intl/nl/chrome/devices/chromecast/apps.html


Veranderingen in de nieuwe Chromecast


- De nieuwe Chromecast is uitgerust met de nieuwste Dual Band Wifi AC voor nog snellere streaming. Dit houdt in dat de nieuwe Chromecast zowel op 2.4 GHz Wi-Fi frequentie als de 5 GHz Wi-FI frequentie werkt. Daarnaast heeft de nieuwe Chromecast 3 antennes in plaats van 1, voor nog beter bereik.
- De nieuwe feature "Fast Play" zorgt ervoor dat je films en series direct starten, zonder te hoeven laden of bufferen.
- De "What's On" interface vertelt je welke nieuwe content en features er zijn, zodat je sneller van de nieuwste media kan genieten.
- Strakker design: De ronde look met ingebouwde, flexibele HDMI kabel zorgt ervoor dat de nieuwe Chromecast nu echt achter iedere TV past.


Ondersteunde apparaten


Smartphones, Tablets, Laptops en Desktops met de volgende besturingssystemen:


Android 2.3 of hoger
iOS 7.0 of hoger
Windows 7 of hoger
Mac OS 10.7 of hoger
Chrome OS

Beschrijving

Details

Google Chromecast 2.0 - Media Streamer

Ook aanbevolen: