Gaming

Homefront: The Revolution - Goliath Edition - PS4

Homefront: The Revolution - Goliath Edition - PS4

Normale prijs: € 165,99

Bij ons: € 64,99

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Dit product is momenteel niet voorradig. Schrijft u zich in voor een voorraad notificatie en u ontvangt automatisch een email zodra het product weer op voorraad is.


Let op, omhulsel van de doos beschadigd.

Homefront: The Revolution Goliath Edition bevat:  • Een radiografisch bestuurde replica van de 'Goliath' Drone op schaal, met werkende lichten en zeswielvering. De door Apex geproduceerde Goliath is een van de meest angstaanjagen-de wapens in het arsenaal van het KVL.

  • Een exclusieve Steel Book-verpakking. 

  • Een artbook van 32 pagina's met tekeningen en andere conceptuele beelden van de wa-pens, technologie en voertuigen van Apex en het verzet.

  • De 'Revolutionary Spirit'-bundel.

  • De Homefront: the Revolution Expansion Pass geeft toegang tot ingrijpende singleplayer-uitbreidingen. Meer informatie hierover zal op een later tijdstip onthuld worden.


Over Homefront: The Revolution


Homefront: The Revolution is een open-world first person shooter. 
Jij leidt het verzet in een guerrillaoorlog tegen een superieure legermacht.

Een levende, ademende open wereld reageert op je acties. Jij en je verzetsgroep kunnen een opstand in de straten doen ontstaan en de bezetting omvormen tot een revolutie. De onderdrukte burgers vechten terug! Maar je vijand is in het voordeel: hij heeft superieure technologie, vuurkracht, is zwaar bepantserd en heeft luchtsteun. Leer hoe guerrilla's werken – hinderlagen leggen, saboteren, infiltreren en misleiden - en voer strijd in de door oorlog verwoeste buitenwijken van Philadelphia.

De singleplayer-campagne is nog maar het begin. In Co-Op kunnen jij en je vrienden een verzetsgroep vormen en helden van de revolutie worden.


Kenmerken:  • Verken een levensechte, bevolkte wereld - beleef echte open-world gameplay in een first person shooter, tot leven gebracht met prachtige beelden dankzij de CRYENGINE. 

  • Vecht een guerrillaoorlog uit - dit is geen lineaire shooter; leer de kunst van guerrillaoorlogsvoering en gebruik hinderlagen, infiltratie en bliksemaanvallen tegen je vijand in superspannende, niet-geregisseerde vuurgevechten.

  • Bouw het verzet - rekruteer vrijheidsstrijders voor je zaak, vestig bases en safehouses, stel een dodelijk arsenaal samen en maak geïmproviseerde, zelfgemaakte wapens voor je Guerrilla Tool Kit.

  • Ontketen de Revolutie - van onderdrukte burger tot revolutieleider; de epische singleplayer-campagne vertelt het verhaal van Amerika's tweede onafhankelijkheidsoorlog. De dynamische, zich ontwikkelende omgevingen reageren op je acties in een wereld waar een natie opstaat, uit protest tegen de bezetting. 

  • Online Co-Op - voer de strijd online; vorm een verzetscel met je vrienden en bouw een reputatie als helden van de revolutie.

Beschrijving

Details

Homefront: The Revolution - Goliath Edition - PS4