Frontpage ED

Lexmark CS820de - Kleurenlaserprinter

Lexmark CS820de - Kleurenlaserprinter

Normale prijs: € 1.299,99

Bij ons: € 899,00

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Dit product is momenteel niet voorradig. Schrijft u zich in voor een voorraad notificatie en u ontvangt automatisch een email zodra het product weer op voorraad is.

Lexmark CS820de Kleuren Laserprinter 


Prestaties op productieniveau en professionele kleurkwaliteit


De Lexmark CS820de kleurenprinter levert prestaties en kwaliteit op productieniveau met de meest geavanceerde beeldverwerkingstechnologie die momenteel beschikbaar is.

Krachtige processor
Met een 1,33 GHz quad-core processor en standaard 1 GB geheugen beschikt de CS820 serie over een krachtige afdrukcontroller.

Professionele kleuren
Professionele kleurfuncties, waaronder ultrascherpe 4800 Color Quality, PANTONE©-kalibratie en 'spot colour replacement' voor kleurnauwkeurigheid van al uw belangrijke huisstijlelementen.

Flexibele oplossingen
Met het exclusieve Embedded Solutions Framework (eSF) van Lexmark kan de printer geprogrammeerd worden en daarmee voldoen aan de behoeften van elke klant en bedrijfstak. Er zijn diverse softwareoplossingen geïntegreerd en er kunnen nog veel meer oplossingen worden toegevoegd.

Geavanceerde mediaverwerking
Breid uw papierverwerkingsmogelijkheden uit met een standaard invoercapaciteit tot 650 pagina's (uit te breiden tot 4500), een optionele geïntegreerde finisher met nietfunctie en een groot bereik van mediagewichten: van flinterdun papier tot dik karton.

Uitzonderlijk touchscreen
Het heldere, 10,9 cm kleuren touchscreen van de CS820 serie heeft een zeer glad oppervlak en kan zonder druk of direct huidcontact door vrijwel alles worden geactiveerd, waaronder pennen, vingertopjes of nagels.

Milieuverantwoordelijkheid
Bespaar geld, papier en energie met efficiënt energiebeheer, automatische ColorSaver-tonerbesparing, standaard dubbelzijdig afdrukken en lage CO2-uitstoot per pagina.Artikelinformatie


Afmetingen (b x h x d) 558,8 x 535,9 x 522,4 mm


Print- en scanspecificaties


Printtechnologie
Laserprinter
Type printer
All-in-One Printer
Printformaat
A4
Printerfuncties
Printen
Print resolutie (DPI)
600 x 600
Type papierinvoer
Papierlade
Aantal papierladen
1 papierlade(n)

Beschrijving

Details

Lexmark CS820de - Kleurenlaserprinter