Frontpage ED

Wacom Intuos Draw Blue Pen S North

Ook aanbevolen:

Wacom Intuos Draw Blue Pen S North

€ 69,99

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Dit product is momenteel niet voorradig. Schrijft u zich in voor een voorraad notificatie en u ontvangt automatisch een email zodra het product weer op voorraad is.


ProductbeschrijvingMaak je creatieve droom waar. De Intuos maakt het mogelijk.


Laat je creativiteit de vrije loop met de nieuwe Intuos. Of je nu droomt over het starten van een portfolio, het verzamelen van meer 'likes' of het verleggen van je creatieve grenzen: Intuos heeft alles wat je nodig hebt om dit te verwezenlijken.


Alles wat je nodig hebt in één creatieve box


Wat je artistieke ambities ook zijn, Intuos helpt je met het realiseren ervan. Alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan, zit in één verpakking. Bij elke hoogwaardige Wacom pentablet krijg je een gratis creatief pakket vol downloadbare creatieve software, services en online tutorials.


Creëer fantastische dingen


Intuos is een prachtig ontworpen, gemakkelijk te gebruiken pentablet. Teken, schets, schilder en bewerk met een natuurlijke touch en beweging. De drukgevoelige pen, de soepel reagerende tablet, de intuïtieve multi-touch bewegingen en de aanpasbare ExpressKeys™ brengen een geheel nieuw arsenaal digitale hulpmiddelen binnen handbereik.


Snelstart


De installatie is simpel. Sluit de usb-connector aan op je Mac of pc, installeer het stuurprogramma, registreer je en download de creatieve software. Nu ben je klaar om te beginnen met creëren.


Kies uit vier modellen die zijn afgestemd op jouw manier van werken:


Intuos Draw: laat je fantasie de vrije loop  • Gewoon beginnen en je eigen stijl ontdekken? Met Intuos Draw wordt creëren echt leuk. Teken, schilder en werk met een gebruiksvriendelijke pentablet.


Intuos Art: til je kunstwerken naar een hoger niveau  • Dus je beschikt al over artistieke vaardigheden? Toon die aan de rest van de wereld met Intuos Art. Schilder, ontwerp en creëer met een drukgevoelige pen op een digitaal canvas.


Intuos Comic: wek je verhalen tot leven  • Wil je dat je figuren van de pagina spatten? Dan is de Intuos Comic je perfecte maatje. Schets, teken en kleur beelden in met een drukgevoelige pen op digitale pagina's.


Intuos Photo: creëer in een oogwenk de meest fantastische foto's  • Je foto's vertellen een verhaal. Maak dit tot een prachtig verhaal met Intuos Photo. Perfectioneer je foto's om ze af te drukken, verleg je creatieve grenzen en deel je creaties met vrienden en familie.


Beschrijving

Details

Wacom Intuos Draw Blue Pen S North

Ook aanbevolen: