Ruilen en retourneren

 

14 DAGEN BEDENKTERMIJN
 

Bij ElektronicaDeal.nl kan een artikel binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling aangemeld worden om te ruilen of retourneren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Games en software kunnen niet geretourneerd worden. 
Wij vragen u dit per e-mail aan ons te melden, voordat het product wordt teruggezonden naar het magazijn. Daarnaast is het van belang dat het product compleet is, in de originele verpakking en niet is beschadigd. Wanneer het product niet aan de hiervoor genoemde voorwaarden voldoet kunnen we de retourzending helaas niet accepteren. 


Stuurt u een gedeelte van uw bestelling retour, bijvoorbeeld omdat u meerdere producten heeft besteld, is retourneren GRATIS.

Als u uw gehele bestelling retourneert zijn de retourkosten voor uw rekening.
Retourneren gebeurt bij ElektronicaDeal.nl via een DHL Parcelshop, de kosten bedragen dan slechts € 5,50 (alleen voor klanten binnen Nederland). De retourkosten voor producten die op een pallet zijn verzonden of per koerier bedraagt 50 euro. 

Retourneren is heel eenvoudig: 

- U stuurt een email naar info@elektronicadeal.nl met daarin uw ordernummer en welk(e) artikel(en) u retour wilt sturen.
- U ontvangt van ons een retourlabel via email, deze plaatst u op het retourpakket, en levert u in bij uw dichtstbijzijnde DHL Parcelshop.  

Wanneer wij het pakket in goede orde hebben ontvangen, wordt het aankoopbedrag (na aftrek eventuele retourkosten) binnen 7 werkdagen op uw rekening gecrediteerd.